Rihanna

Heihei! 

Har du noen gang hatt den følelsen att du har så super lyst til noe også får du vite at det ikke skjer? ... det skjer vel de fleste noen ganger. I fjord vinter hørte jeg at Rihanna skulle ha konsert i Norge.. Jeg ble helt i hundre, kastet meg rundt telefonen for å ringe muttern. Henne sa ja! Jeg "gledet" meg bare mer og mer utover skoledagen. Fattern og en kamerat satt på dataen akuratt da man kunne bestille. Å gjett hva.. De ble utsolgt på ett par minutter.. Og ingen billetter til meg og venninden min. Det var en så vond følelse å høre det. Etterhvert som tiden gikk mot konfen glemte jeg bort litt de tankene.. Konfirmasjonsdagen min gikk supert, fikk masse penger, gaver, og snakket masse med familien min. Da jeg kom hjem hadde jeg avtalt med min kjære bestevenninde at henne skulle overnatte siden vi hadde konf samme dag og kunne ikke komme i hverandres, men når henne kom på døren sto henne der med Roy (stepappa) og han sa noe liknene dette med ett ark i handen: Siden du har blitt en så stor del av familien vår og vi er så glad i deg, har vi bestemt oss for å gi deg dette. 

Jeg lesste ikke en gang .. så bare bildet av Rihanna og hang meg rundt halsen hans og hylte: TAKK, TAKK, TAKK!!!

Den kvelden var jeg og Isabelle helt i stå. Klarte ikke å holde kjeft. Jeg fikk Rihanna- konsertbillet og middag i Islo med Isabelle og mamma + mamma kjører!! 

 

DET ER BARE ÈN UKE IGJEN! 

gleder meg vilt!

 


se på den nydeligheten!! 

 

- Nicole ♥

Én kommentar

Rebecca

28.okt.2011 kl.19:00

TO dager igjen!! :D

Skriv en ny kommentar

measnicole

measnicole

15, Horten

hei! jeg er en jente på 15 år fra Horten. Livet mitt er bare fylt med latter. Jeg elsker å le og bare ha det utrolig gøy. På fritiden synger jeg og designer klær. Dette er bare en hobby jeg holder på med hjemme, men dere får sikkert se mer til beggedeler på denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits