Ikke helt min lykkedag...

hei på dere

Jeg kan vel egentlig bare starte med å si at dette ikke har vært min beste og lykkeligste dag i livet. Ingen spesiell grunn egentlig.. Bare ikke min lykkedag. Det startet med en ganske koselig tannlegetime til morgen i dag. Etter tannlegetimen kom jeg meg på skolen og hadde en norsktime. Etter norsktimen var det friminutt, og etter friminuttet hadde jeg veiledningstime der jeg diskuterte litt med en rådgiver om hva som er lurt å ta av skoler for meg fremover. Det tippet faktisk mest mot Helse og sosial, men vet ikke enda... Etter dette gikk turen videre til trimhuset der jeg hadde gymtimene mine, som jeg alltid har der. Det var helt grusomt. Jeg har aldri blitt så dårlig. Ante ikke hva som gikk av meg. Fikk kjempe vonde tanker og alt gikk helt i kluss, derfor gikk jeg rett hjem etter klokken klokken to. Hadde egentlig treningsavtale med Håvard etter klokken to, men sa i fra at jeg følte meg dårlig og at jeg dro hjem. Ikke lykkedag som sagt! Men livet er ikke over. Jeg må bare få slappet av en del i dag også er jeg tipptopp i morgen igjen. Da går nok turen nok en gang til trimhuset hvor det blir litt hardkjør, slik at jeg kan ta igjen for i dag.


 Bildet har jo ikke noe med teksten å gjøre, men det gjør meg utrolig glad. Utrolig glad i deg Håvard!

 

- Nicole ♥

3 kommentarer

Torunn

17.okt.2011 kl.21:49

Uffda... Loveyou!<3

Isabelle

17.okt.2011 kl.21:54

Uff ja, det er IKKE digg.. Du trenger nok en god natt søvn, så du kvikkner litt.. For du legger deg jo ikke akkurat TIDELIG heller? Heh! ♥

Benedicte

20.okt.2011 kl.07:44

syns du jobba bra! jeg fikk også helse<3

Skriv en ny kommentar

measnicole

measnicole

15, Horten

hei! jeg er en jente på 15 år fra Horten. Livet mitt er bare fylt med latter. Jeg elsker å le og bare ha det utrolig gøy. På fritiden synger jeg og designer klær. Dette er bare en hobby jeg holder på med hjemme, men dere får sikkert se mer til beggedeler på denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits