Elsker er ett sterkt ord!

Kjære Isabelle! 

Tengte at tiden er kommet for å forklare deg hvor mye du faktisk betyr for meg.. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på deg og tiden vi har sammen. Når vi er sammen sitter jeg å tenker på hvor glad jeg er for hvert minutt, hvert sekund jeg har med deg. Du varmer hjertet mitt så utrolig mye. Før sa vi at vi ikke bare var venner men også søstre. Jeg står ved det enda og det kommer jeg alltid til å stå ved, men vi er ikke bare det... Jeg klarer ikke å forklare det bra nok, men for å ha prøvd kan jeg jo si at du er mye mere en bare halve meg. Du utfyller meg og min hverdag!

Vi har utrolig mange fine minner sammen. Alle sitter ikke inne fordi det er så uendelig mange, men de fleste husker jeg da! Vi gjør så mye rart og teit, men det gjør jo ingen ting.. Vi er bare oss selv og jeg digger det. Vi to er jo noen av de morsomste personene jeg kjenner... Jeg kommer alltid til å ha deg i hjertet mitt uansett hva... Du aner bare ikke hvor mye du betyr. Jeg gjør alt for deg.. Det mener jeg. ALT! vi har vært igjennom så mye sammen, både vonde og gode ting, så er det en ting jeg kan si med hånden på hjertet så er det at om det skjer noe så er jeg her vennen. Du vet jeg støtter deg i alt du gjør. Vi kan jo bare alt om hverandre og kjenner hverandre så utrolig godt. Det hadde blitt alt for vanskelig å bytte deg ut med noen som ikke kjente til historien min. 


vi er bare nødt til å holde kontakten livet ut! ikke bare livet ut... vi skal bli gjenferd sammen vi! 


vi bare ler og har det gøy alltid vi.. uansett. Er noen av oss lei seg så snakker vi om det, men vi får alltid en latterkrampe inni der ett sted. uansett.


Du er så vakker! du er den flotteste jenta jeg noensinne har møtt <3


se så søt du er! 

jeg blir lei meg bare av tanken på at man kan miste folk... Det vil ikke skje! 


Mange sier "ingen ting varer evig" men vi skal søren meg sitte igjen som et bevis på at det faktisk går an! Jeg kunne nesten ha giftet meg med deg! Du er bare så bra! du er best. Aner faktisk ikke hva jeg skulle gjørt uten deg.. 

vi begge vet at elsker er et sterkt ord, og det var faktisk du som lærte meg det for noen år siden... men de jeg kommer til å elske livet ut er deg og min fremtidlige mann. jeg kan ikke lenger bare si at jeg er utrolig glad i deg. Jeg kan risikere hele livet mitt for deg. Jeg tror det sier en del. Jeg er også helt sikker på at det er sant. 

 

ELSKER DEG BESTEJENTA MI! du er best. Aldri glem det <3

du er rett og slett sydd fast i hjertet mitt....

 

- Nicole ♥

6 kommentarer

Isabelle

30.sep.2011 kl.18:24

Tnaa, du er herlig! Jeg kan ikke si mer en "right back at ya!" ♥ Love you too! utrolig søtt, du er herlig lil' sis ♥♥

cfto

30.sep.2011 kl.18:37

Åå, så søtt skrevet! <3

30.sep.2011 kl.18:41

lol, hva faen er greia med å poste den dritten på bloggen ? : P

Anette K. Sørheim

01.okt.2011 kl.01:39

ntaaaw, så søtt innlegg :) snill du er!

Silje<3

01.okt.2011 kl.16:07

åååå det er veldig koslig av deg <3

Kjempe glad i deg :)

Benedicte

02.okt.2011 kl.14:08

ååå, sykt søtt skrivd! <3

Skriv en ny kommentar

measnicole

measnicole

15, Horten

hei! jeg er en jente på 15 år fra Horten. Livet mitt er bare fylt med latter. Jeg elsker å le og bare ha det utrolig gøy. På fritiden synger jeg og designer klær. Dette er bare en hobby jeg holder på med hjemme, men dere får sikkert se mer til beggedeler på denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits